Ігор Рішко, виготовлення сиру (Станично-Луганський район, с. Верхньобогданівка)
Ігор Рішко – колишній будівельник та вантажоперевізник з міста Луганська у зв’язку з військивим конфліктом змушений був переїхати до села Верхньобогданівка Станично-Луганського району. Починав спочатку з виготовлення творогу та сметани. Згодом, у 2016 році, Ігор з нуля опанував професію сировара. Наразі Ігор виготовляє сири сулугуні, моцарела, бринза та адигейський. Завдяки отриманому гранту від NRC Ігор придбав котли для сироваріння на 700 л, які значно удосконалили процес виготовлення сиру. Сьогодні Ігор вже має 3 котли для сироваріння, формовки та пристрій для вакуумного пакування. Наразі Ігор виготовляє півтори тони сиру за місяць. Основні клієнти продукції виробника з Києва, Харкова, Бердянська, Одеси та Львова. Ігор не лише займається сам бізнесом, а й забезпечує односельчан та мешканців сусідніх селищ ринком збуту молока.
Моб. тел.: 0984468183